Welkom

MAI-MAI TRADING v.o.f. werd in 2016 opgericht, destijds gevestigd in Utrecht als reactie op de vraag vanuit Nederland en Taiwan bouwmachines te leveren. Kort daarna, in April 2017, zijn we naar onze huidige locatie te Ede verhuisd.

Gestart als tussenhandelaar voor overzese (Aziatische) klanten, vandaag de dag richten we ons op Europese handelaren en eind-gebruikers door machines met lage uren tegen handelsprijzen aan te bieden. De nadruk ligt op machines voor de bouw, recycling, landbouw en bosbouw.

Wij vinden het belangrijk goede relaties te onderhouden met onze leveranciers en klanten. We bouwen daarom aan duurzame relaties en geloven in tijdige, heldere en doelgerichte communicatie. We zijn vloeiend in het Mandarijn Chinees, Nederlands, en het Engels.

Neemt u een kijkje in het aanbod van gebruikte machines en bekijk wat we momenteel in voorraad hebben. Vertel ons ook als u geinteresseerd bent in een reeds verkochte machine en we zullen ons best doen u een soortgelijke machine aan te bieden.

Verkoop ons uw machines!

We nodigen u uit ons uw gebruikte machines aan te bieden, met name:

  • Mobiele graafmachines van Komatsu / Hitachi
  • Hydraulische graafmachines van Komatsu / Hitachi
  • Schrankladers van Bobcat
  • (Mini-)wiel laders van tot 3 ton
  • Shredders van Doppstadt, Peterson, Hammel, etc.

Graag ontvangen we van u duidelijke foto's met gedetailleerde informatie over de machine. Beschrijf de staat van de machine en voeg documenten toe waaruit de onderhoudsgeschiedenis kan blijken.